Thursday, 1 March 2012

Cereka Hati Hanis

untuk apa kita bertemu...jika hanya penuh derita,kepedihan,dihatiku...    *pegang tetikus* 

eh? hehe hai assalamualaikum.em eeh tak perasan yang korang semua tengah dok baca blog anis ni,... em sebenarnya anis cuma nak beritahu yang.. anis mulai hari ini dan saat ini akan cuba untuk hidup tanpa dia.ianya sangat susah dan amat susah! tetapi..apakan daya anis,anis dah mula rasa yang kehadiran anis hanya mengganggu hidupnya yang juga sedang cuba untuk belajar hidup tanpa anis sebenarnya.dan anis.. anis... rindukan dia :(( ehem ,aku...ingin engkau ada disini menemaniku saat sepi,menemani ku saat indah..aku,rindu setengah mati kepadamu,sungguh kuingin kau tahu..aku rindu,setengah mati,kepadamu... *okay sila tepuk tangan kalian sekuat mungkin* hm,tepuk angin sepoi ja pon..anis terlalu jujur ke? rupa rupanya,teman tapi mesra yang anis anggap berkekalan hingga akhir hayat itu hanya untuk sementara...kami tidak ditakdirkan untuk bersama buat masa sekarang dan satu hari nanti mungkin.anis dah penat luahkan semua ni,tapi jika anis pendam..makan diri. aanis kesunyian*gagap*.......tapi ,hidup perlu diteruskan dan anis masih muda.dan anis seratus thousand million percent single *kenyit mata* dan kalau tiba tiba satu hari nanti dot....dot...dot.... tu "in a relationship with bla bla" anis akan cuba untuk butakan mata dari melihat itu,pekakkan telinga dari mendengar berita yang akan disampaikan oleh mulut orang lain dan bisukan hati untuk terus berkata kata tentang perkara tu..dan anis cuma akan mohon ketika itu supaya allah kuatkan anis untuk terus berpijak di bumi yang nyata .. dan anis tak boleh nak teruskan untuk luahkan semua ni... saya Nur Hanis Azmi akan berjan.... tidak! anis tidak akan berjanji tetapi akan mencuba untuk tidak menghubungi kamu lagi wahai kekasih hati,sikap kamu  buat nis rasa lain.Tetap Menunggu something yang akan datang bila kamu berjaya :)             *aku memang gareek kan?*
Dan anis dah dapat jersi untuk Olahraga*heheh*bertanding dekat USM,Pulau Pinang kay,hari Isnin05/03/12 >,<" nanti insyaAllah anis upload gambar la,kalau rajin la tu pun ikut masa sebab minggu tu sekolah anis ada exam UK1..okay ada percaya anis main lempar cakera & lembing ? ofcourse tak percaya kan? dan bulan 3 padat bagi anis sebab banyak latihan kokurikulum dekat sekolah*budak aktif* so,anis memang penat setiap hari,kadang-kadang tension sebab tu suka luah perasaan tak tenteu pasal..eh,eh,lupa pula Selamat Menghadapi Minggu Peperiksaan bagi korang yang akan ambil exam ni,.huhu,kay la bye Assalamualaikum kepada orang*hantu* yang tengah baca ni :D*hehe*gorgeous laugh like you la dear :'P

"Segala hasil tulisan tidak pernah mengharapkan nama. Bukan juga mendambakan harta atau pujian. Jauh sekali terpaksa. Segala-galanya insyaAllah ikhlas dalam mencari redha Allah."inspired  
                                                             Lain Kali Singgah Lagi tau

No comments:

Post a Comment