Saturday, 7 January 2012

Akan Tunggu Selamanya?

sorry loading lambat sangat...
 Assalamualaikum,para blogger & pembaca setia yg tak berapa nak setia 

"Kau selalu tengok aku ketawa,tapi sebenarnya aku tak setabah yang kau sangkakan.Di sebalik senyumannya mungkin tersimpan seribu kekalutan.Kau,dia,mereka semua tidak tahu.Yang tahu hanya aku dan yang Maha Esa.Tetapi jika kau cuba jadi pendengar yang setia sepertinya, mungkin kau akan tahu "

haa,apa khabar pembaca setia ni?macam mana sekolah okay? dah jumpa seseorang ka?pasti dah kan,tapi itu pun hari kedua yang terserempak dekat tempat tertentu*that's me terserempak lepas tu terasa malu dan itu la dinamakan perempuan punya perasaan,dan hanya Maha Esa yang tahu perasaan anis ni masa tu dengan keadaan sekeliling .kalau ada jodoh takkan kemanaokay tutup topik tu.Heheh...macam mana hari pertama sekolah mesti seronok tambah letih gelak ketawa dengan kawan kawan kan macam anis ni ,first day sekolah pagi balik solat apa semua lepas tu terlentang tidor sampai solat asar tapi memang lega la tidor sebab tidor pun tak cukup sebelum tu*kesiannya dan hari ini juga la baru berpeluang nak update blog apa semua ni sebab ayah suruh study study dan study sepanjang masa tanpa had ,nak tengok televisyen pun susah kadang kadang ni,suka beletiaq tapi Ibu tak beletiaq pun sangat macam ayah okay anis memang suka loghat penang,dan selamat jugak sebab tuisyen hanya Sabtu dan Ahad ja tak gaduh gaduh ulang alik pi kelas tambahan dekat sekolah.semakin hari semakin tua aku kan sebab dah masuk 15 tahun dan hari jadi anis 27 bulan ini,ahh tua*shame dan korang jangan lupa send Hadiah dekat anis (apa punya olang laa minta hadiah dekat olang lain)Hahaha ,hari ini post sikit saja sebab tak da masa sangat nak update:') kay,bye tak da idea dah, salam ukhuwah fillah(missoshi) dan Assalamuaalaikum para pembaca dan akhiri dengan senyuman:) sweet 15 now

"Segala hasil tulisan tidak pernah mengharapkan nama. Bukan juga mendambakan harta atau pujian. Jauh sekali terpaksa. Segala-galanya insyaAllah ikhlas dalam mencari redha Allah." 
                                                             Lain Kali Singgah Lagi tau



No comments:

Post a Comment