Saturday, 31 December 2011

I'll Miss You 2011


*dalam surau sekolah 2011
khaifahaaluka,para pembaca?sihatkah?hehehe...Whoaaa,hari nieh dah 30/12/2011 betol? Esok dah lastyear.And then,NEWYEAR. Seriusly,tak sabar gila nak masuk school balik.Ehem, apa pandang pandang?Wa baru empat belas tahun okey.Next year baru nak ambik PMR  Hewhew, 2011. Banyak sangat memory 
Hmm. Selamat tinggal semua kenangan tahun 2011. Lepasni dah takdak dah kenangan semua tu. Dah tak boleh nak ulang dah. Banyak pengalaman dan cabaran aku dpt tahun ni *perasan Jadi semua ini hanya kenangan yang akan kembali kepada fitrah belajar dan ini gambar kawan anis semasa akhir persekolahan 2011 
Kay budak ni naik kelas ,so aku drop sebab nak bagi sama rata dengan lelaki
dan anis rindu gila dengan kekawan ,tahun depan akan menjadi lembaran baru buat semua manusia*termasuk alien's okay Selamat tinggal 2011 dan selamat datang 2012
kay,bye tak da idea dah, salam ukhuwah fillah dan Assalamuaalaikum para pembaca dan akhiri dengan senyuman:)

"Segala hasil tulisan tidak pernah mengharapkan nama. Bukan juga mendambakan harta atau pujian. Jauh sekali terpaksa. Segala-galanya insyaAllah ikhlas dalam mencari redha Allah." 

                                                             Lain Kali Singgah Lagi tau

No comments:

Post a Comment