Saturday, 28 January 2012

Heartbeat Day with Friends♡

Hai dan assalamualaikum,ohh 27 januari 2012 hari paling memenatkan plus menyeronokan anis sebab bersama dengan kawan-kawan.banyak gambar anis snap masa makan dekat kentucky fried chicken singkatannya KFC.oh,hari paling gila 27 januari la jugak sebab pukul 12 pagi hari jumaat tu la jugak macam-2 berlaku,tak macam tu ka? tapi perempuan gedik tu normal la tapi jangan terlebih over pulak dan yang tu dikatakan gedik.okay lha,anis nak tunjuk gambar ja masa anis snap ramai-ramai.
:face39:huhu,banyak gambar tapi takut nak upload sebab nanti korang kena tunggu lama sebab lambat loading nanti,faham tak pembaca pembaca sekalian?oh,lega dapat enjoy sebelum nak PMR ni,so sekarang boleh tumpukan perhatian untuk exam pulak tanpa sebarang gangguan dan juga tanpa sebarang masalah kritikal jiwa,naa!kalau tidak duk fikir dekat situ la,sampai tak sudahnya.okay la,nak berhenti sini dulu sebab terlalu panjang sangat blog anis ni nanti.Bye,Assalamuaalaikum para pembaca dan akhiri dengan senyuman:')
"Segala hasil tulisan tidak pernah mengharapkan nama. Bukan juga mendambakan harta atau pujian. Jauh sekali terpaksa. Segala-galanya insyaAllah ikhlas dalam mencari redha Allah." 
                                                             Lain Kali Singgah Lagi tau

No comments:

Post a Comment