Tuesday, 8 November 2011

PMR Victim Year


salam ukhuwah ,

salam yang mempereratkan lagi hubungan silaturahim antara saudara umat Islam di seluruh dunia .
|
\/
hari ini nis nak berkongsi cerita
tentang nis sendiri sebab nis sekarang tengah takut nak exam  tahun depan
sebab tahun depan PMR is KILLER EXAM .

nis punya la takut ,nis bgtau dekat ayah nak tuisyen utk 
subjek yg lemah tapi ayah tak bagi
sebab apa ? nis pon tak tahu , selepas ayah cakap macam tu mcmnie ,
nis terus menangis selama sejam sampai mata merah+bengkak .
awat pula tak bgi ? dah la tahun depan nak PMR .
punya la getaq sampai tak boleh tidoq .
andthen,satu lagi thanks cikgu sebab bagi semangat
dekat nis untuk revision subjek yang nis lemah selama ini .
oOw . nis boleh jadi gila ooO ...
sapa pandai mathematics ? tolong ajarkan boleh ?
oh noo ! tahun depan full time study .
tak tau la mcam mana nak online nie . >.<
minta-minta tuisyen dekat sekolah nanti start awal .
sebab nak fokus awal-awal senang ingat formula math ni !

tahun depan 2012 yeah !
korang tahu kn tu thn apa ? tahun yg menceritakan ttg hari kiamat akn dtng  ,
2012 tu ,you remember ???
so,what ? kiamat boleh datang bila-bila masa ja untuk mengambil
nyawa kita di atas muka bumi ini .ermm..
(no topic)
otak nis dah blurr dah sekarang nie , so no topik nak bgitau !
tapi korang jangan lupa,doa kan nis untuk PMR nanti .
semoga dapat A dalam semua matapelajaran yang diajar oleh cikgu .
jika dah habis semua exam,nnti boleh la YahoO ...
tapi buat sementara waktu saja ,
sebb form5 nak SPM dah weyh ...
otak otak dan otak tolong la berfungsi untuk yang kan kembali
formula formula yg cikgu telah ajar selama ini . haichoo....
macam ni la aku menangis ! buruk oOw...
ok la setakat sini ja pun nak taip sebab tak dak idea dah .
otak dah jadi lembab ,nak p rest dulu ni ,
okay,bye .
assalamualaikum ...
Lain Kali Singgah Lagi tau .

No comments:

Post a Comment