Tuesday, 21 February 2012

Sebenarnya Keletihan

tika hari ini berbicara,pelbagai kata-kata terkeluar bagaikan angin berlalu pergi.

Assalamualaikum,and good evening...i'm so bored right now because everyday my life like Zero person macam didunia lain macam aku dialam penuh keletihan pada setiap hari so,aku penat sangat kadang-kadang ni,penuh.dan hari ini tiada lagi fon warna warni,hari ini sahaja sebab malas nak tekan-tekan banyak kali...
The feeling bila nak lupakan sesuatu benda yang memang susah sangat nak lupakan. The feeling bila nak ingat benda yang senang sangat nak dilupakan. The feeling bila rindukan benda yang tak pernah rindukan kita. The feeling bila sayangkan sesuatu benda yang macam biskut, kejap ada, kejap tak ada. Kalau ada, macam tak ada. Kalau tak ada, memang hilang tak ada langsung. The feeling bila sesuatu benda yang paling kita sayang, dah hilang. Kalau hilang tak apa. Ni lupa. Tak kira dengan sengaja or tak. The feeling bila tak faham diri sendiri. The feeling bila rasa macam diri sendiri tak diperlukan. The feeling bila rasa macam diri sendiri tak penting sangat. The feeling bila rasa macam nak hilangkan diri secara senyap senyap. The feeling bila nak tengok siapa je yang sedih bila kita tak ada. The feeling bila rasa macam nak hilang lepastu muncul balik. Agaknya di hargai or tak? Sebab orang kata, manusia akan appreciated something bila something tu dah hilang. . . .
The feeling bila dihina. The feeling bila orang rendah rendahkan kita. The feeling bila orang bandingkan kita dengan orang yang lagi hebat daripada kita. The feeling bila rasa macam dipinggirkan. Rasa macam nak tikam diri sendiri tapi tak boleh sebab Islam melarangkan membunuh diri. Kalau bunuh diri tu haram, someone, pls bunuh sya :'( erkk. The feeling bila tengok orang lain senang je nak lupakan yang lama. The feeling bila tengok orang lain senang je nak terima yang baru. The feeling bila tengok orang senang kacang jea petik jari jea nak lupakan sesuatu benda yang dah lama hidup dengan dia.The feeling bila rindukan kawan lama, tapi kawan lama tu dah 100% lupakan kita. The feeling bila rasa sakit hati macam rasa dicucuk hati dengan panah lalu air mata dengan derasnya keluar,mengalahkan lajunya tsunami menghempas laut sampaikan haiwan didalam laut semuanya keluar (ok yg ni merepek) Haha siapa bosan? Ya Allah penatnya,bye,karangan yg amat singkat pda hari ini & minggu ini.Assalamualaikum pembaca & jangan lupa senyum itu kan satu sedekah:)

"Segala hasil tulisan tidak pernah mengharapkan nama. Bukan juga mendambakan harta atau pujian. Jauh sekali terpaksa. Segala-galanya insyaAllah ikhlas dalam mencari redha Allah."inspired  
                                                             Lain Kali Singgah Lagi tau

No comments:

Post a Comment