Wednesday, 7 December 2011

Anda bangga status anda diLIKE




hai stalkers sekalian;)




huhu... siapa tak suka klau status facebook di 'like' kan.? omaigoshh,kalau suke2 je laa..tak payah la nak bangga2 sangat !! huhu, sebenarnye.. adelaa sikit meluat kalau ade org cakap.. 'wahhh.. banyak nye org LIKE status aku!'
cehh.. kau ingat diaorg nak sangat like..?? kalau ade butang 'dislike' aku DISLIKE kan status kau,, kalau boleh letak butang HATE kat situ.. hoho[jahatnya aku]! begitu lawa ayat aku.. [maaf penggunaan AKU pada mereka yang lebih tua..] 


sambung lagi.. dah tu pulak, siap suruh org LIKE status dia..? kalau status baik, tak la pulak aku heran, ni.. status kau cakap yang kau baru lepas break-up laa..sumpah seranah kau betul2 bersepah.. salahkan pompuan laa.. lelaki curang laa.. aku pulak naik stress bace status kau..... aiyaaa.... apa barang u punya status maaa...?? bikin gua marah sajaaaa.. huhu.. 


aku tahu,, ada diantara mereka yang mengatakan ini kepada aku.. "alaa... kau ingat friend kau banyak status kau pun banyak LIKERS..? aku pun boleh laa.. kau tengok nih,, LIKERS aku lagi banyak dari kau!" 
aiyaa.. ada aku kesah..? lantak kau laa... aku x pernah nak suruh org LIKE status aku pon.. aku jugak x mntak org LIKE.. bukannye tambah pahala aku pon,you understood !





top 7 status yang aku x berapa nak LIKE.. 

  1. oh my, gf/bf aku curang! aku benci dengan kau! !@#!@#%^*  [sengal kau, tayah la sumpah2]
  2. status yang ade cakap 'luv u! honey.. mmmuahhh! only u forever~ ' [aiii!! shit laaa! gedik nye ko]
  3. "banyak nye org LIKE status aku!!'' ^^ [allaaa.. yekerrr??]
  4. LIKE MY STATUS! [haish, diam la ko! asyik2 suruh org like status dia.]
  5. hummphh.. my LIKERS dah berkurang.. tak nak laa update status lagi.. [bwekk..==]
  6. gambar couple yang belum berkahwin yg duk berkepit[hang ingat aku suka?]
  7. cai maki orang tak tentu hala[ingat hampa bagus la tu bt mcm tu]
okay thanks reader(sharing is caring)kbai,assalamualaikum :)


                                                             Lain Kali Singgah Lagi tau 


No comments:

Post a Comment