Saturday, 15 October 2011

exam coming to kill me,yeah !


shshshshuuuudsshh ....
perghh ... malas giloss nak study mady nie ,
tapi tapi tapi
nis tak mau turun kelas la .
takut gila nak exam ni sampai nis demam tergotar-gotar nie . ;'>
tapi nis stay lagi duk online fb pa semua tu .
sebab terlalu rindu sangat nak buka fb walaupun sejam .

yeah tersusun kemas nampak barang . :P
yang ni mau duk usha ni .
*STOP start dah merepek makan kerepek laa :D
yeah . nak p perang sudah tiba masanya
selama 8 hari berturut untuk berperah otak dimedan .
18 ogos hingga 28 ogos !
nis target A hanya ikut kemampuan nis sahaja
TARGET
Pen.Islam-A
BM-A
BI-B
Math-B@C
Geografi-B
Sejarah-C
K.Hidup-B
Sains-B

insyallah mesti boleh dapat dengan berkat usaha ulang kaji .
*ulang kaji ka online banyak :P perasan .
k,doa kan nis dapat A dalam peperiksaan akhir tahu ni tau ,
kawan . :)
kbooiii ,assalamualaikum .
p/s: see you in next post .


   Lain Kali singgah lagi tau


No comments:

Post a Comment